torsdag 30 september 2010

Present


Igår fick jag denna fina blomma.

måndag 27 september 2010

Hemma igen. Vi har haft det bra, fast som vanligt har det varit väldigt jobbigt, mer för endel, mindre för vissa. Som vi hela tiden sagt, så SKA vi fixa detta finns inget annat!

Just nu har vi underbart höstväder. Imorse när jag tog ut hästarna hade vi –9 grader och solen steg precis upp. Då gillar jag hösten som bäst.

onsdag 22 september 2010

Lek


Vi är och leker på en närliggande lekplats. Idag är det uppehåll, skönt att kunna vara ute.

söndag 19 september 2010

Tidigt imorgon bär det iväg igen. Känns jobbigt, men vet att det kommer bli bra. Det bara måste bli det. Hoppas att vi ska hinna med lite roligheter också. Lite shopping,  träffa vänner å hinna se lite fler konstverk.

torsdag 16 september 2010

***

Är så trött.. Hatar ********, det förstör livet för hela familjen just nu! Hur mycket ska man orka, hur länge? Vi vet att detta kommer ta lång tid och ta enormt mycket kraft, men ibland så tar det bara slut på orken och tålamodet. Hela familjens liv kretsar kring detta. Inget att göra åt, bara försöka hålla i sig och stå stark. Som mamma ska man vara den som orkar och står kvar, men jag måste säga att just nu är det tungt.

Utåt sett så ser ingen vad sker. Ingen som kan förstå.. ingen som kan stötta eller ta över för en liten liten stund. Vi lever i det 24/7. Ibland går det upp, ibland går det ner. Varför är det lättare att se nedgångarna, än att glädjas på uppgångarna? Kanske för att vi är så slut på och helt orkeslösa. Undrar så varför vissa drabbas? Tycker det är orättvist, fast samtidigt önskar jag ingen annan att drabbas.

Ja, just nu är det tungt, men det kommer en ljusning. Jag vet det och måste tro på det.

Mammas hjärta <3<3<3

måndag 13 september 2010

Nu var det måndag igen. Tiden går så fort. mamma, pappa och Matte var här hela förra veckan. Anders, pappa och Matte jagade älg. Vi andra hade det riktigt mysigt. Vi åkte till Lycksele en dag, besökte Violas en dag, gick på Akkan m.m. Det gick ingen nöd på oss =)

Molly och jag har ridit en hel del på vår fina ridbana. Den är jag verkligen glad över. Idag ska jag försöka få upp staketet runt om. Sen ska det upp lite bokstäver och krattas, vips så är det klart! Det går verkligen bra för Molly med lille Bobbo. Han är en liten guldponny. Igår hoppade dom små låga hinder, det gick som hejsan.

Om en vecka är det dax igen.. Det blir nog bra.

torsdag 9 september 2010

Middag


Vi är vid grillplatsen och äter middag idag. Grillad karré och potatissallad.

söndag 5 september 2010

Nät


Jag och Matte har tagit upp nät. Många fina sikar fick vi.

fredag 3 september 2010


Pontus har fått nya brillor, ett par av dom i alla fall. Nr 2 kommer nog nästa vecka. Han är så fin i dom. Tänk vilken tur att det finns så små glasögon, annars hade inte Pontus sett nått alls.. Evigt tacksam att vi har en sån bra optiker här.

onsdag 1 september 2010

Frost


Det är rejält med frost ute. Det blir till att skrapa rutan på bilen innan vi far!