söndag 29 november 2009

Födelsedagsbarnet!


Idag fyller min Molla 9 år! Hurra hurra hurra!! Många paket, tårta, kakor och lek.

fredag 27 november 2009


Pontus hittade ett fint halsband idag.

torsdag 26 november 2009


Magnus var hur bra som helst!

Julkonsert


Ann och jag sitter och väntar på Magnus. Vi har haft en kanonkväll hittills. God mat på Kitas, lugn och ro! Riktigt mysigt:)

pontus ord

Lille P pratar för fullt. Nu  kommer ett urval av alla ord han kan säga =)

Häst (det var hans första ord )

Kisse

Mamma, Pappa

Molly, Albin, Viktor

Sätt dig

Mat

Voff

Pontus

Brillor

Näsa

Öra

Kaka

Traktor

Morfar

Tutte

Snutte

Macka

Välling

Titta

Snälla

Lampa

Klocka

Uscha

Skräp

och mycket mera…

Tycker han är superduktig för att bara vara 1 år och 3 månader =)

Ny blogg

Har ju glömt att tala om att cyberspace fått en ny blogg =) Läs den här Yllet

tisdag 24 november 2009

Tisdag v 48

Mycket snö vart det igår. Allt kom på en gång =) tror vi fick omkring 20 cm.. Jag upptäckte att vi var utan snöskyffel, så Pontus och jag gav oss iväg och köpte en. Sedan skottade vi, för glatta livet. P fick krypa runt i snön, det gillade han. Provsmakade och lekte..

Pappa A kom hem och såg misshandlad ut. Han hade gått i närkamp med ett järnrör, behöver jag säga att röret vann? Han fick fara på sjukan och bli ihop tejpad över ögat. Han har fått en snyggt “blåöga”. P pekar på honom och säger “Aj aj”.

Jag längtar till torsdag, först gomiddag med vännen, sedan beger vi oss till kyrkan och lyssnar till julmusik med Magnus Carlsson =) tror det kommer bli riktigt mysigt. Å i helgen är det kurs =)) Barnen ska bygga snögrottor, och Mollan fyller år. Allt på en gång. som om inte det var nog så har A jourvecka också. Vi får se om vi lyckas pussla så det går ihop.

Har tänk försöka få upp lite julsaker i veckan. Gardiner och ljusstakarna vore fint att ha uppe till 1:a advent. Har alltid sånna krav och får lite panik över att hinna få fram allt. Fast egentligen så tar det inte så lång tid, om jag bara kommer igång. Då var det ju det med startmotorn, den är lite kass just nu.. Kanske kan lämna in den på reparation?

måndag 23 november 2009

Snö!


Så kom då den efterlängtade snön!

lördag 21 november 2009

Hjälpredor


Pappa A får god hjälp av småkillarna!

torsdag 19 november 2009

Skön sång!


Vi är på konsert för världens barn i Stensele kyrka. Mollan med flera var superduktiga!

onsdag 18 november 2009

Tänkvärda ord

 

Kärlek är stimulans för hjärtat..

 

men lokalbedövning för förståndet

Onsdag, hela dagen

Så är vi mitt i denna veckan.. Går på maxfart just nu. Händer så mycket att jag inte hinner med riktigt.

Imorgon ska Mollan vara med och sjunga för Världens Barn i Stensele Kyrka kl 18.30-20.30. Kom dit och lyssna!

Ikväll är der ridskola som gäller. Innan dess ska det hinnas med ett besök hos EA med familj, lite handling, Apoteket, lagas mat, mocka, osv…

måndag 16 november 2009

Viktor in action.


Lillkillen når äntligen fram till styret. Han kör som en liten ligist :-D

Gaaahh!!

En av våra katter hänger väldigt löst just nu..  jag vet vem!!! För en liten stund sedan gick jag ner i tvättstugan och skulle ta ur torktumlaren och fylla på med ny tvätt som skulle torkas. Konstigt, tvätten var blöt! Hmm nått fel på tumlaren? Nix, för det blöta stinker KATTPISS!!! Grrr.. nu får det f-n i mig vara nog! Hur knäpp är en katt som hoppar in i en öppen torktumlare (klart den var öppen, annars hade det blivit lite svårt.. ) och pissar på kläderna där! Händer det fler gånger ja då.. då är det godnatt!

Igår var vi på hockeyskolan. Det gick riktigt bra för Albin. Han blir duktigare och duktigare för varje gång. Jag åkte också en stund. Lille Pontus fick vara med på isen också. Vicke skjutsade runt honom i ett litet mål. Det var verkligen höjdarkul.

Nu ska jag försöka ladda upp en film ifrån min telefon.. få se om jag lyckas.

lördag 14 november 2009

Lite av varje

Jodå visst var vi I Sorsele idag. for upp till Nalovardo och köpte skidor till några av kidsen. Nu väntar vi bara på snön..

Jag och Lakejen var ute på en promenad i skogen, men den blev kortare än tänkt pga. det urusla vädret. Jag frös, han fick styltor.. nä hoppas det är bättre imorgon.  Mollan har varit på badhuset med kompisen. Hon är så glad över att få fara dit själv nu. Hon klarade “provet” galant! Från att inte ha vågat simma på det djupa, så bara lossnade det och hon hoppar, simmar och leker på det djupa själv. Go Mollan!

Å jag fortsätter på mitt hemliga projekt.. slutet börjar närma sig.

Å vad mera då.. jo jag och en god vän ska gå på julkonsert med Magnus Carlsson. det ska bli så roligt. Hoppas han är bra. Tänkte att lite julkänsla skulle infinna sig då. Å snart är det kurs med hästen igen. Det ser jag verkligen fram emot.

Nu är det snart dax för körslaget och mys i soffan med familjen! Ha en fortsatt mysig lördag alla läsare <3

Utflykt


Idag är vi på utflykt:) någon som vet vars vi är?

söndag 8 november 2009

Klar!


Nu är filten klar:) å jag är så nöjd med resultatet!

Då var snart denna helgen över. Har haft det riktigt skönt i helgen.

Igår red jag hopplektion för EA. Trodde ju att Lakejen var för gammal för att hoppa, men ack så fel jag hade. Han blev taggad och hoppade för fullt. Fick till och med höra en gång att det gick för fort!! Jag var tvungen att bromsa honom.. Ni som varit med ett tag vet ju att han kan vara seg som sirap ibland. Ja det var riktigt riktigt roligt att hoppa, tyckte både han och jag =)

Sedan en sväng till Harrvik och hämta Mollan som varit med kompis i deras stuga. Mysigt hade hon haft så det stod härliga till.  Sedan vidare till Blaiken och hämta upp storkillarna som varit hos kompisar och busat.

Idag har det blivit en lugn tur i skogen med pållen. Go middag med svärföräldrarna som gäster. Potatisgratäng och tjälknöl med cumberlandsås! Mums!! Mollan var och sjöng för de gamla på Tranan en sväng med sin kör, då passade jag på att gå ut med en sv stallets hästar som är lite krasslig. Fick mig en värmande kopp te hos en vän innan hemfärd.

Nu väntar tårta efter hockeyskolan!

fredag 6 november 2009

Han kan stå!


Igår gick lillen sex steg. Han gör framsteg varje dag.

onsdag 4 november 2009


Nu börjar det likna nått:)

måndag 2 november 2009

Mys


Mys i soffan en stund på kvällen. Mina söta fina ungar!

Pontus har sovit HELA natten!! Oj vad skönt det var att få sova.

Måndag och en ny vecka tar fart. Lycksele imorgon med Vicke, hörselkontroll. Ska bli intressant att få höra resultatet. Vi tycker att han hör sämre nu, han säger ofta “Va sa du?”

Styrelsemöte ikväll, det bör gå fort för vi har endast några få punkter =) Jag har inte orken till nått 3-timmars möte. Kan inte hålla mig fokuserad så länge för tillfället. Men för att citera min älskade lille “Det får bli som det blir “

Å jag fick veta nått roligt idag =)) Jag ska få en kusin till!! Grattis grattis!